Met HS Mix werken aan de bodemweerbaarheid

Een groot probleem in de bollenbranche is de vorming van (pathogene) schimmels in de teelt. Hierdoor kan grote schade geleden worden. Heemskerk Slootweg heeft, in samenwerking met van Gent van der Meer Nuyens (GMN) uit Voorhout, gewerkt aan een natuurcompost die helpt bij de bodemweerbaarheid. Schimmels krijgen hierdoor minder kans om de teelt te bedreigen. Deze natuurcompost is bij Heemskerk Slootweg verkrijgbaar als HS Mix.

Informeer naar de scherpe prijzen van onze mest op (0252) 343 500 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrij baan door afvalvergunning buitenland

Heemskerk Slootweg heeft niet alleen een afvaltransport vergunning voor Nederland. Ook voor het transport van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval in Duitsland, België (zowel Vlaanderen als Wallonië) en Engeland hebben wij aparte vergunningen. Elk jaar worden de vergunningen geactualiseerd. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd.

Drie nieuwe Euro 6 wagens erbij

Wij hebben een gedeelte van ons wagenpark vernieuwd. Inmiddels hebben we 23 wagens. Hiervan voldoen 6 wagens aan de nieuwste emissie-eisen Euro 6. De rest van het wagenpark voldoet aan de Euro 5. Met ons vernieuwde wagenpark kunnen wij het transport nog beter uitvoeren. En u daardoor nog beter van dienst zijn!

Laatste nieuwsbrief

Heemskerk Slootweg Nieuwsbrief 01 voorkant